Η Εταιρεία

Το όνομα Πιτσίκογλου, σας είναι γνωστό. Είναι συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του, εδώ και 20 χρόνια. ’λλωστε, αυτοί είναι που γνωστοποιούν και την ύπαρξή μας, γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από εμάς και από τα μεταχειρισμένα μηχανήματα άριστης ποιότητας και λειτουργίας που εισάγουμε από τη Γερμανία, ελεγμένα από το προσωπικό μας και από ειδικούς τεχνικούς, κάνοντας τη δική σας δουλειά ευκολότερη, ταχύτερη και καλύτερη.

Κοντά μας θα βρείτε:
στράντζα ψαλίδι, κυλίνδρο, υδραυλική πρέσσα, κρουστική πρέσσα, τόρνο, ζουμποψάλιδο, radial, boring, revolver, δράπανο, πλάνη, χαρτόπρεσσα ανακύκλωσης, ανέμη, κύλινδρος λαμαρίνας, ψαλίδι λαμαρίνας, στραντζόπρεσσα, γεννήτρια, κομπρεσσέρ, πριόνια, ρεκτιφιέ, ηλεκτροκόλληση, συρματοκόλληση, φρέζα, γερανογέφυρα, βαρούλκο, ανυψωτικές ράμπες, σχιστικά ξύλου, μεταφορικές ταινίες, μειωτήρες, ηλεκτρομοτέρ, ρακόρ, αντλίες ακόμη και μηχανές τραίνου καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα κ.α.

Όλα αυτά και πολλά άλλα βρίσκονται στον Αγ. Αθανάσιο Δράμας, στα καταστήματά μας, συνολικής εκτάσεως 18.000 m2.

Στο site μας, ίσως βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Εμείς, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας. Η εξυπηρέτησή σας είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός.

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηχανήματα που υπάρχουν στο νέο οργανωμένο εκθεσιακό μας χώρο ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΩΝ – ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, εκτάσεως 4.000 m2.

Αρ. ΓΕΜΗ: 51703219000